Horganyzott garázsok

A horganyzott lemezgarázs,cégünk egyik fő terméke. A garázs vázszerkezete 25-45mm-es,2mm-es falvastagságú,hidegen hajlított szögvas,illetve „C” vas. A sztenderd tetőszerkezet 30×50 vagy 40×60mm átmérőjű zártszelvény merevítőkkel kerül megerősítésre. A vázszerkezet acél elemei barna színű ipari alapozó festékkel (Malcor A) vannak lekezelve.

A vázhoz szegecseléssel kerül rögzítésre a T-7 trapézlemez A PRÉMIUM garázsoknál színazonos szegecselést használunk.

Lehetőség van a garázs teljes szerkezetét 30×30 vagy 30×40mm-es zártszelvényből készíteni,illetve színes trapézlemezzel burkolni amit az ajánlatunkban szereplő 14 színből álló RAL színskála tartalmaz. Újdonság a famintázatú lemez aranytölgy és dió színben.

Színes garázsok

Garázsainkat színes kivitelben is készítjük. A garázsok vázszerkezete, hasonlóan a horganyzott garázsokéhoz alapvetően hidegen hajlított 25-45mm-es, 2mm-es falvastagságú szögvas, illetve „C” vasból készül. A tetőt, illetve a kaput az alap szerkezeteknél is a megfelelő átmérőjű zártszelvénnyel erősítjük meg. A váz acél elemei barna színű ipari festékkel ( Malcor A) kezeltek.
A vázhoz szegecseléssel kerül rögzítésre a RAL színskálából kiválasztott T-7 trapézlemez. Kínálatunkban 16 -féle színes lemezből választhat.
Konfigurátorunk segítségével megtervezheti garázsának színeit.
Az egyes elemek különböző színei ( tető, oldalak, kapu, ajtó) a garázs árát nem változtatják.
A tetőszerkezet merevítői 30×50 vagy 40×60mm-es zártszelvények. A tetőt T-14-es trapézlemezzel fedjük.
Lehetőség van a garázs teljes szerkezetét 30×30 vagy 30×40mm-es zártszelvényből készíteni illetve színes trapézlemezzel burkolni, ami az ajánlatunkban szereplő 14 RAL színből, valamint kétféle famintázatú ( aranytölgy, dió) lemezből választható ki.
Az említett opciókhoz kapcsolódóan kérhető a lemezhez illő színazonos szegecselés.

Prémium garázsok

A prémium kivitelű lemezgarázsok azoknak az igényes vevőknek lettek megalkotva, akiknek fontos a kivételes esztétikum és funkcionalitás.

Miért érdemes a prémium kivitelű garázst választani?

– a teljes vázszerkezet zártszelvényből készül
RAL színskálából kiválasztható lemez, illetve famintás lemez ( lásd minták)
– a lemezzel színazonos szegecseléssel
– lemez szegések a sarkokon, illetve az ablakok körül
– kilinccsel záródó ajtó, illetve lakatoló fülek
– a famintázatú lemezzel burkolt prémium garázs olyan, mintha valóban fából lenne

A gyártás során arra törekszünk, hogy a megerősített vázszerkezet teljes egészében zártszelvényből készüljön. Az oldalfalaknál 30×40, illetve 30×30 mm-es, a tetőszerkezeteknél 30×50, illetve 40×60mm-es zártszelvényeket alkalmazunk. Ezen anyagok használata révén a vázszerkezet sokkal merevebb és jobban ellenáll a terheléseknek, mint a szögvasból készültek.

További előnyei a zártszelvényből készült váznak, hogy belülről könnyen leszigetelhető az épület. Lehetséges a garázs lemezelése a szerkezet belső oldalán is. Ily módon könnyen tisztíthatóvá, moshatóvá válik az épület belső felülete. Az ilyen megoldás hasznos lehet autó szerelő műhelyeknél, mosóknál, illetve olyan üzemhelyiségeknél, ahol fontos, hogy könnyen tisztítható legyen a belső fal. A külső oldal a szigetelést, vakolást, színezést követően egy téglaépület hatását fogja kelteni.

Garázsok előtetővel, féltetővel

Az utóbbi időben elterjedt, hogy a garázs mellé, ahhoz kapcsolódóan előtetőt építsünk. A CGT cég az elsők között volt, aki ilyenfajta szerkezetek tervezésébe, gyártásába fogott. Ajánlatainkban megtalálhatók egyszerűbb és ipari kivitelek is nagyon kedvező árakon.
Ezeknél az építményeknél minden esetben zártszelvényből készítjük a vázszerkezetet.
Ez biztosítja, hogy az épület sokáig stabil és biztonságos maradjon.
A féltetők azok a szerkezetek, melyeket kitűnően tudunk használni a házunknál vagy a kertben. Ideális lehetőség olyanoknak, akik nem akarnak állandóan zárt garázst használni.
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését féltető építésével kapcsolatban, tekintse meg ajánlatainkat.
Kérdésekkel, tervezéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

Kutyakennelek

Sokan tartanak a házuknál kutyát. Legyen az kedvtelésből tartott vagy őrző-védő mindenki próbál kedvében járni mindent megadni kedvencének. Az udvaron tartott kutyák részére kell, hogy legyen egy hely, ahova elszeparálhatjuk, ha pl. valaki érkezik hozzánk vagy csak nem akarjuk, hogy zavarjon minket, esetleg elszökjön. Az általunk gyártott kennelek tökéletesen megfelelnek erre a célra.
A zártszelvényből készült rácsok mögött a nagyobb kutyákat is biztonságban tudhatjuk.
A kennel vázszerkezete porfestett, a tető színét Önök választhatják ki a RAL színskálából.
Az ajtó tolózárja rugós betéttel szelelt, ami megakadályozza, hogy a kutyus kinyissa azt.
Elől található egy kifordítható, két tálka elhelyezésére alkalmas etetőnyílás, aminek köszönhetően nem kell kinyitnunk a kennel ajtaját, ha etetni vagy itatni szeretnénk.
A kennel kérhető deszka padozattal, amivel igazán barátságossá, kényelmessé tudjuk tenni kis kedvencünk új helyét.
Kenneljeinket háromféle sztenderd méretben kínáljuk S, M,L :
Hasonlóan, mint a lemezgarázsoknál lehetőség van egyedi méretek elkészítésére, illetve sorban egymás mellé több kennel felépítésére, közös oldalfalakkal elválasztva egymástól. Választható kiegészítők:
-deszka padozat
-etető tálak
-kutyaólak L, XL, XXL méretekben
Kenneljeink stabilak és esztétikusak.

Garázskapuk

A garázskapu minden garázs fontos eleme. Tartósság és könnyű kezelhetőség kell, hogy jellemezze a használata során. Garázskapuinkat az Önök által kért méretre tudjuk gyártani. Készítünk felfelé billenő illetve kétszárnyas kapukat. Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy Önnek melyik típus lenne a legmegfelelőbb.

A kétszárnyas kapu kifelé nyílik, így nem vesz el helyet a garázs belsejéből, ami különösen az alacsonyabb garázsoknál előnyös, vagy ha egyszerűen nincs elég hely a billenő kapu vezetősínjeinek a felszereléséhez. A felbillenő garázskapu praktikussága, egyszerű kezelhetősége az Ön kényelmét szolgálja. Gyártó lévén nem okoz problémát az egyedi méretek kivitelezése.

Kétszárnyas garázskapuk ( oldalra nyíló)

Ezt a fajta kaput az egyes kapuszárnyak tetszőleges, akár eltérő méretben való legyártásának lehetősége teszi népszerűvé. Ha Ön magasabb garázst, tárolót vagy raktár épületet tervez, a kapu méretét könnyen tudjuk a megnövekedett oldalfal magassághoz igazítani. A bal oldali kapuszárny kinyílását rugós ütközők akadályozzák, míg a jobb oldalon kulcsos zárszerkezet található. Kívül két lakat elhelyezésére lettek fülek kialakítva. Kérhető kisebb méretű bejárati ajtó beépítése is, lehetővé téve az építménybe való bejutást a garázskapu kinyitása nélkül.

Billenő garázskapuk ( felfelé nyíló)

Az általunk gyártott billenő garázskapuk működtetése könnyű és mindenekelőtt biztonságos. Jellemzője a tartósság és a stabilitás. A beépített rugózat segítségével könnyű és kényelmes a nyitás-zárás. Minden kapu zárral és fogantyúval felszerelt.

Kapuk a RAL színskála színeivel

Garázskapuinkat az Ön által kiválasztott alábbi RAL színekben kínáljuk:
-homoksárga 1002
-barna 8017
-grafit 7024
-világosbarna 8004
-zöld 6020
-meggy 3005
-piros 3000
-fehér 9010
-ezüst 9006

Újdonság

Ajánlatunkban egy igazi újdonság is található. A fa mintáját, struktúráját utánzó trapézlemezek. Egy ilyen lemezzel burkolt épület igazán különleges látványt nyújthat egy adott környezetben.
Famintás lemez két színben rendelhető: aranytölgy és dió.

Trapézlemezek

Cégünk rendelkezik a tekercsben lévő lemezek vágásához, trapézolásához szükséges gépekkel, technológiával. A lemezpanelek T-14 illetve T-7 trapézolással, horganyzott és többféle RAL színben kínáljuk vásárlóinknak. Kérésre a lemezekből hajlítható bádogos termékekkel, lemez szegésekkel is tudunk szolgálni.
1. a T-14-es profilú trapézlemezt nagyobb merevsége miatt alapvetően a kis és közepes épületek tetejének fedésére használjuk.

Technikai adatok:
-teljes szélesség: 1115mm
-tényleges takarás szélessége: 1040mm
-lemez anyagvastagsága: 0,45-0,70mm
-profilmagasság:13mm

2. A T-7es pfofilú trapézlemezt alapvetően a garázsok, tároló épületek oldalfalainak burkolására használjuk. Ez a fajta lemez kerül a kapukra, bejárati ajtókra is.
Technikai adatok:
-teljes szélesség: 1215mm
-tényleges takarás szélessége: 1170mm
-lemez anyagvastagsága: 0,45-0,70mm
-profilmagasság: 8,5mm

Színes szegecsek

Az aranytölgy és a dió mintázatú lemezekhez alapárban adjuk a színes szegecselést.

Minden színes lemezünkhöz, felár ellenében választhatnak a RAL színskála alapján hozzá megfelelő színű szegecseket.
Alábbiakban megtekinthetik a garázst színes és alumínium szegecseléssel.