Horganyzott garázsok

A horganyzott lemezgarázs,cégünk egyik fő terméke. A garázs vázszerkezete 25-45mm-es,2mm-es falvastagságú,hidegen hajlított szögvas,illetve „C” vas. A sztenderd tetőszerkezet 30×50 vagy 40×60mm átmérőjű zártszelvény merevítőkkel kerül megerősítésre. A vázszerkezet acél elemei barna színű ipari alapozó festékkel (Malcor A) vannak lekezelve.

A vázhoz szegecseléssel kerül rögzítésre a T-7 trapézlemez A PRÉMIUM garázsoknál színazonos szegecselést használunk.

Lehetőség van a garázs teljes szerkezetét 30×30 vagy 30×40mm-es zártszelvényből készíteni,illetve színes trapézlemezzel burkolni amit az ajánlatunkban szereplő 14 színből álló RAL színskála tartalmaz. Újdonság a famintázatú lemez aranytölgy és dió színben.

Garázsok előtetővel, féltetővel

Az utóbbi időben elterjedt, hogy a garázs mellé, ahhoz kapcsolódóan előtetőt építsünk. A CGT cég az elsők között volt, aki ilyenfajta szerkezetek tervezésébe, gyártásába fogott. Ajánlatainkban megtalálhatók egyszerűbb és ipari kivitelek is nagyon kedvező árakon.
Ezeknél az építményeknél minden esetben zártszelvényből készítjük a vázszerkezetet.
Ez biztosítja, hogy az épület sokáig stabil és biztonságos maradjon.
A féltetők azok a szerkezetek, melyeket kitűnően tudunk használni a házunknál vagy a kertben. Ideális lehetőség olyanoknak, akik nem akarnak állandóan zárt garázst használni.
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését féltető építésével kapcsolatban, tekintse meg ajánlatainkat.
Kérdésekkel, tervezéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

Színes garázso

Garázsainkat színes kivitelben is készítjük. A garázsok vázszerkezete, hasonlóan a horganyzott garázsokéhoz alapvetően hidegen hajlított 25-45mm-es, 2mm-es falvastagságú szögvas, illetve „C” vasból készül. A tetőt, illetve a kaput az alap szerkezeteknél is a megfelelő átmérőjű zártszelvénnyel erősítjük meg. A váz acél elemei barna színű ipari festékkel ( Malcor A) kezeltek.
A vázhoz szegecseléssel kerül rögzítésre a RAL színskálából kiválasztott T-7 trapézlemez. Kínálatunkban 16 -féle színes lemezből választhat.
Konfigurátorunk segítségével megtervezheti garázsának színeit.
Az egyes elemek különböző színei ( tető, oldalak, kapu, ajtó) a garázs árát nem változtatják.
A tetőszerkezet merevítői 30×50 vagy 40×60mm-es zártszelvények. A tetőt T-14-es trapézlemezzel fedjük.
Lehetőség van a garázs teljes szerkezetét 30×30 vagy 30×40mm-es zártszelvényből készíteni illetve színes trapézlemezzel burkolni, ami az ajánlatunkban szereplő 14 RAL színből, valamint kétféle famintázatú ( aranytölgy, dió) lemezből választható ki.
Az említett opciókhoz kapcsolódóan kérhető a lemezhez illő színazonos szegecselés.