Mennyit kell várni a megrendelt garázsra?

Szállítási időnk jelenleg, négy-tíz hét a település távolságától függően. A szállítás pontos időpontjáról 3-4 nappal korábban telefonon értesítjük.

Az ár tartalmazza a garázs lerögzítését?

Nem. A szerkezet lerögzítése a megrendelő feladata. Felár ellenében vállaljuk a rögzítését, fém dűbelekkel, de csak beton alaphoz illetve betonlábakhoz, süllyesztett beton kockákhoz.

Megrendeléskor kérjük jelezze, amennyiben kéri a garázs rögzítését!

Szükség van elektromos áramra az összeszereléshez?

Kollégáink akkus csavarozókkal dolgoznak illetve rendelkeznek áramfejlesztő aggregátorral. Elektromos áramra csak a dűbelezésnél a beton fúrásához használt ütvefúróhoz van szükség.

Engedélyhez kötött a garázs építése?

Az adott építményhez szükséges engedélyekkel kapcsolatban a helyileg illetékes építésügyi hatóság tud pontos felvilágosítást adni.

Hogyan készítsük elő a garázs helyét?

A fogadó alapnak vízszintesnek kell lennie! A legmegfelelőbb egy beton lemez alap vagy sáv alap.Amennyiben nem áll módukban lemez alapot készíteni, megoldás lehet a sarkokhoz, illetve a hosszanti oldal alá kiöntött beton lábak esetleg a földbe süllyesztett magasabb ( minimum 15-20cm) betonkockák. Az átlókat pontosan kell mérni. Az alapnak szabályos téglalapnak kell lennie.

Hogyan történik a szállítás és az összeszerelés?

A garázst elemenként szállítjuk és a helyszínen csavarozzuk össze. A kisebb garázsok összeszerelése kb. 30 percet vesz igénybe, de a nagyobbak is elkészülnek 1-2 órán belül. A megrendelőnek biztosítania kell, hogy a szállító teherautó meg tudja közelíteni az összeszerelés helyét. Amennyiben a garázs elemeit 20m. -nél nagyobb távolságra kell kézben vinni, plusz költséget számolunk fel. A balesetek, elakadások elkerülése miatt a szállítást csak aszfaltozott úton tudjuk vállalni. Meredek domboldalakon, illetve élesen kanyargó szűk utakon szintén nem tud felmenni a szállító jármű.                                                                                                                                               

Milyen módon történik a fizetés?

Fizetés a garázs összeszerelését követően a helyszínen, számla ellenében, készpénzben történik.

Kell előleget fizetni a megrendeléskor?

Nem. Sztenderd méretű garázsoknál nem kell előleget fizetni. A teljes vételárat az összeszerelést követően, számla ellenében a helyszínen kell kiegyenlíteni. Csak a sztenderdtől nagyon eltérő méretű, kivitelű épületeknél kérünk előleget. Az előleg mértéke a teljes bruttó vételár 20%-a lehet, amit proforma számla elkészítése alapján lehet kiegyenlíteni.

Van garancia a garázsokra?

Igen. Minden általunk készített és összeszerelt garázsra kettő év garanciát vállalunk abban az esetben, amennyiben beton lemezalaphoz van rögzítve. Garanciát az általunk készített, illetve a gyártás során alkalmazott anyagokra vállalunk.